Триизмерен релефен печат – новият каталог на фирма Офсет ООД

5375
Spread the love

Лидерът в облагородяването на печатната продукция, Офсет ООД е готов с новия си продуктов каталог, представящ последната иновация разработена от компанията – триизмерен релефен печат.
Технологията, базирана на модерна гравираща система, отвежда в нови,необятни пространства на полиграфията.

inline_980_https://printguide.info/images/ofsetbg_catalog2.jpg

В каталога ще се запознаете с различни техники на прилагане натриизмерния релеф в печатарството – от съчетанието на 3Dрелеф с топъл печат, през триизмерно преге, до микрорелеф и брайл.Благодарение на високотехнологичното оборудване на фирмата, в каталогаще откриете приложението на микс от сложни довършителни операции иефекти като частично UV лакиране, метализиране и други, допълнени стриизмерен релеф. Крайният резултат само загатва за безграничнитевъзможности на технологията, съчетана с най-съвременните методи заоблагородяване на печатната продукция.

Като признание за високото качество на рекламния каталог, фирма Офсетспечели първо място в категория „Печатни материали”в юбилейното 20-то издание на конкурса „РекламаЕкспо”. Така Офсетотнесе за втори път наградата , след успехът на компанията в същияконкурс през 2008-ма година.

Насладетесе на красотата на утрешния графичен стандарт като поръчате вашетобезплатно копие на каталога на тел. 02 971 80 88 или на имейл адрес office@ofsetbg.com

inline_557_https://printguide.info/images/ofsetbg_catalog1.jpg

Биографична информация