Тристранен книговезки нож утроява производителността

2951

Terry Cooper Services предлагат на пазара тристранен нож, предназначен за изработване на изделия по заявка, който може да утрои производителността чрез редица нововъведения.

Terry Cooper Services са базирани в Нотингам и са сред най-изтъкнатите британски производители на довършителна техника. Тристранният нож CMT330 се предлага с опция за рязане на няколко книги наведнъж, която цели да увеличи продуктивността.

От компанията заявяват, че с избора на тази възможност, клиентът може да реже до три книги едновременно. Така производителността при довършване на брошури и каталози нараства до 900 бройки за час. Хидравличният нож може да обработва книги с дебелина до 50 мм и има опция за бързо зареждане (за по-малко от шест секунди). Така гарантираме ускоряването и по-голямата ефективност на процеса, казват Terry Cooper Services.

Други улеснения са възможността за запаметяване на 99 програми за често повтарящи се поръчки и възможността за автоматично подреждане на книгите върху гръбчетата им. Това осигурява по-дълго време за съхнене в изправено положение, което гарантира правоъгълната форма на гръбчето.

Източник: www.terrycooperservices.co.uk

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.