Три нови печатни машини в Кристал Винил

2035
Три нови печатни машини в Кристал Винил

Новото оборудване дава възможност на фирмата да повиши производителността и да разшири предлаганите за клиентите услуги. Сред тях са печат с бяло и лак и директен печат върху плоскости.

От края на миналата година в експлоатация в Кристал Винил са UV принтер рола-рола, екосолвентен 3.2 метров широкоформатен принтер и плоскопечатна машина.

UV принтер рола-рола Keundo
UV принтерът е Keundo, предлага работа с медии до 3.2 метра рола към рола и има възможност за печата на бял цвят и лак. Печатната машина дава възможност на Кристал Винил да предлагат качествен и устойчив печат върху цветни и прозрачни медии предназначени за билбордове, тир брезенти, ветроупорни завеси, шатри и др.

 

KEUNDO UV принтер

Широкоформатен принтер ThunderJet
Новата екосолвентната триметрова машина е с марка ThunderJet. Освен подобрена среда за работа на оператора, печатната машина предлага отлично съотношение цена и качество на печат на ширина 3.2 метра. Това дава конкурентно предимство за клиентите на Кристал Винил при поръчка на винили, рекламни материали от PVC, перфофолио, автомобилно фолио, стикери и др.

 

Широкоформатен принтер ThunderJet

Принтер за директен печат върху плоскости Keundo
Машината за директен печат върху плоскости е с марка Keundo. Тя е отлично допълнение към вече работещата във фирмата режеща маса ZUND. Машината за директен печат Keundo има възможности за работа с плоскости с дебелина до 80 мм и печат с бял цвят и лак. Максималният работен размер на машината е 2х3 метра. С нейна помощ Кристал Винил вече предлага на своите клиенти директно напечатани плоскости и завършени готови продукти като стелажи, пана, рекламни табели и др.

 

Принтер за директен печат върху плоскости Keundo

Доставчик на оборудването в Кристал Винил е Тотем Груп.

Повече за Кристал Винил
Фирмата предлага широкоформатен печат. Разполага със собствено студио за дизайн и предпечат. Извършва заваряване на винил и кристал с високочестотна технология на Форстрьом – последно поколение, както и довършителни услуги със Зюнд. Изработва ветроупорни завеси, ТИР покривала и брезенти по индивидуални проекти.

Повече за Тотем Груп
Фирма Тотем Груп предлага разнообразни и комплексни решения за дигитален печат, като е специализирана в текстилния печат.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.