Управлявайте декорацията на дрехи с Kinetics Wurk

472
Управлявайте декорацията на дрехи с Kinetics Wurk

Kinetics Wurk e решение за управление на работния процес при печат и декорация на дрехи. Опростеният тристъпков процес повишава приходите от единица продукт. Платформата позволява приемането на поръчки от различни източници, тяхната обработка и отпечатването им чрез сканиране на баркод.

Kinetics Wurk

 

Kinetics Wurk може да бъде свързан с разплащателни (PayPal), куриерски (UPS) и търговски (Shopify) платформи. Чрез него могат да се създават и визуално привлекателни електронни персонализирани витрини за различни продукти, както и да се следят складовите наличности. Платформата може да бъде интегрирана с продуктовите каталози на водещи доставчици, а клиентите имат възможност да създават собствен дизайн и да го преглеждат в реално време.

 

Kinetics Wurk

Към момента Kinetics Wurk може да управлява работата на 6 печатащи машини от марката FreeJet, като се планира добавянето на още. В най-близко бъдеще се очаква адаптацията с още 21 модела на някои от най-известните технологични производители за този тип продукти. Платформата е достъпна в три абонаментни плана от 79 до 399 долара на месец, като в зависимост от това има различна такса за внедряване – от 499 до 1999 долара.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: wurkflow.net 

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/