Успешно представяне на J Point Cards по време на TrustTech Cartes 2016

2574
Успешно представяне на J Point Cards по време на TrustTech Cartes 2016

За поредна година българският производител на пластмасови карти J Point Cards се представи успешно на водещото изложение за информационни и телекомуникационни технологии, в т.ч. и карти за идентификации.

печат на пластмасови карти

 

Събитието TrustTech Cartes 2016 тази година се е провело в Кан, Франция, от 9 ноември – 1 декември, и отново е било посетено от многохилядна аудитория от цял свят.

Щандът на J Point Cards отново е бил един от най-посетените и търсени на изложението, като гостите са имали възможност да се запознаят отблизо с цялото продуктово портфолио на фирмата, включително най-новите и креативни решения за изработка на PVC карти с Liquid gold печат и други специални ефекти, с които българския производител е вече добре известен и наложил се в Европа.

 

печат на пластмасови карти

За какво се използват пластмасовите карти?

Освен в секюрити сектора за контрол на достъпа чрез RFID чипове, PVC картите се разпространяват масово в търговските вериги – като карти за отстъпки, клиентски карти и ваучери. Подходящи са също за хотелски ключове, клубни карти за нощни заведения, карти за идентификация в публични и частни организации, и още – приложенията на картите са наистина всевъзможни.

 

печат на пластмасови карти

Освен това допълнителната им персонализация със снимка, баркод или други данни, както и записът на променлива информация върху магнитна лента, превръщат пластмасовите карти в незаменимо средство за идентификация и отличен инструмент за маркетинг проучвания и рекламни кампании. Нещо повече, възможността PVC картите да се изработват с различни специални ефекти, като релефен лак, светещо UV или ароматно мастило, топъл печат, 3D ефект и нестандартни форми, допълнително ги превръщат в стилни и атрактивни аксесоари, които използваме в ежедневието си.

 

печат на пластмасови карти

Всяка година TrustTech Cartes е форумът, на който J Point Cards затвърждава своите добри отношения с международни клиенти и партньори, обменя идеи и сверява часовника си със световните тенденции в печата и производството на пластмасови карти. С това фирмата продължава да развива успешно бизнеса и да бъде една от малкото български фирми с по-скромни възможности, които съумяват да се наложат по-трайно на конкурентните пазари на Стария континент.

 

печат на пластмасови карти

Източник: J Point Cards

Вижте още:  Карти с флок, Прозрачни карти, Пластмасова карта с отстъпка в рекламна вложка

Интернет портал за печатни технологии.