Успешно представяне на MUTOH по време на FESPA DIGITAL 2014

1393
Успешно представяне на MUTOH по време на FESPA DIGITAL 2014

Компанията получи много положителни отзиви за първия си екосолвентен принтер с ширина 24” ValueJet 628 Eco Ultra и другите два нови LED UV модели принтери – A3+ VJ-426UF плоско-печатащия сувенирен принтер и хибридния 64” ValueJet 1626UH.

Със стартирането на новите модели LED UV дигитални широкоформатни принтери, Mutoh предлага решения за персонализация за подаръци, печат на опаковъчни прототипи, награди, специални индустриални продукти, както и етикети, стикери, табели и др.

ValueJet 426UF – VJ-426UF

Моделът ValueJet 426UF – VJ-426UF предизвика огромен интерес, тъй като това е първия сувенирен принтер на пазара, който използва новите DX7 глави и е изцяло проектиран като нова машина

ValueJet VJ-426UF е настолен A3+ плоско-печатащ LED UV принтер, който печата директно върху твърди материали и предмети с дебелина до 7 см и размери до 483 мм x 329 мм. Новите LED UV мастила са без наличие на летливи органични вещества

 

Многоцелевия модел ValueJet е специално насочен към малки обеми предмети за персонализация на подаръци, опаковъчни прототипи, награди, специални индустриални продукти, както и етикети, стикери, табели и др.

Източник: Адком

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.