Фолиото за дигитален печат OLFactive™ абсорбира миризма

2104
Фолиото за дигитален печат OLFactive™ абсорбира миризма

Революционното решение дава възможност на всеки да декорира помещения и заедно с това да реши проблема с неприятните миризми.

До скоро не беше намерен отговор на проблема с миризмите в помещенията. Ароматизаторите могат да предизвикват алергии. Вентилационните системи са обемисти, а и струват скъпо.

Всеки който има бизнес, който отговаря за поддръжка и обслужване на помещения се е сблъсквал с този проблем – неприятните миризми! Могат ли новите технологии да дадат по-добър отговор на този проблем? Да, могат!

Разработен от MACtac Europe, OLFactive™ предлага абсолютно различен подход за отстраняването на миризми. Устойчив на замърсяване, OLFactive™ е лесен за почистване, безвреден за здравето и ценово атрактивен. Нещо повече – заедно с това и декорира. Клиенти използвали OLFactive™ се хвалят, че заобикалящата ги среда в помещенията им ги кара да се чувстват приятно и удобно.

Фолиото за дигитален печат OLFactive™ дава възможност на всеки да декорира помещенията и заедно с това да реши проблема с неприятните миризми.

 

Сервизни помещения на басейн Tournai, Belgium

На снимката: Сервизни помещения на басейн Tournai, Belgium

 

 

Конгресен център Ahoy Rotterdam, Netherlands

На снимката:  Конгресен център Ahoy Rotterdam, Netherlands

 

 

ROC Nijmegen- Netherlands

На снимката: ROC Nijmegen- Netherlands

Дистрибутор за България: ПроСайн ЕООД
гр. София 1528
ул. „Мюнхен“ 14
Бизнес Център Искър-Юг
Тел.: 02 862 19 22
Тел.: 0886 89 55 50
www.prosign.bg

Интернет портал за печатни технологии.