Фреш Дизайн ООД пусна в експлоатация Xerox iGen3 110

3029
Фреш Дизайн ООД пусна в експлоатация Xerox iGen3 110

Уникалната дигитална машина от трето поколение Xerox iGen3 вече отпечати 100000 си лист. След успешен период на инсталация и провеждане на редица тестове от международния екип на Xerox, най-бързата листова цветна дигитална машина в света за производствени нужди доказа на практика невероятните си възможности.

На всеки час Xerox iGen3 отпечатва 6600 пълноцветни копия. С перфектното си качество, конкурентни цени и бързина още от самото начало надскочи очакванията за поръчки в сегмента над 200-300 бр. тиражи.
„Това, че разширихме възможностите и капацитета на печатната ни база със закупуването на първата в България Xerox iGen3 110 за нас бе очаквано и усилията заслужено възнаградени. Това, че надхвърлихме 10000-ни тиражи още с първите поръчки за новата машина, за нас бе неочаквано, но и безспорно доказателство, че заедно с нашите клиенти вървим в правилна посока. – споделя Найден Атанасов, собственик и управител на Фреш Дизайн ООД. – Истинско удоволствие е да произвеждаш уникални издания с помощта на разработените революционни технологии за печат на Xerox: Gloss Mark – за холограмен ефект; флуоресцентен дигитален печат без използване на флуоресцентно мастило, микротекст и др. Дълбокорелефните арт хартии вече не са проблем за нашия дигитален печат на Xerox iGen3 110.„

За цветни проби и поръчки:
Фреш Дизайн ООД
iGen3@freeesh.com
www.freeesh.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.