Хартията от картофено нишесте с неповторим ефект на допир

4272
Хартията от картофено нишесте с неповторим ефект на допир

Анталис България и Arjowiggins Creative Papers представя новия каталог на Curious Matter.

Curious Matter

 

Curious Matter е интригуваща патентована хартия, която осигурява неповторим ефект на допир. Нейната поразителна текстура и богата матова, ултра-пигментирана, хомогенна повърхност са изненадващи, революционни и ще предизвикат Вашата креативност. Новата колекция е допълнение към разнообразната гама на Curious Collection и е резултат от разработките на лабораторията Creative Lab на завода Arjowiggins, която искаше да предложи дръзка хартия с уникални творчески характеристики.

Уникално, несравнимо, интригуващо, са само няколко думи описващи усещането за Curious Matter след първото докосване. При повторно докосване може да се усети ефектът, наподобяващ усещане за пясък и коприна. Това е картон, който провокира тровческите мисли и е създаден да вдъхновява.

Странният Matter ще обогати дори и най-минималистичния дизайн; вълшебната му структура със сигурност ще създаде допълнителна стойност към всяко творение, откроявайки го от всичко останало.

Новият каталог ясно показва всички изненадващи цветове, текстури и дебелини, както и възможностите за печат, които те предлагат. Със своите 6 модерни цвята, Curious Matter ще се хареса на дизайнеритe, които създават открояващи се, необикновени проекти.

 

Curious Matter

 

Със своите 4 тегла (125 гр/м2, 135 гр/м2, 270 гр/м2 и 380 гр/м2), както и набор от пликове, Curious Matter е идеален партньор с висока степен на въздействие, подходящ за различни приложения от луксозни опаковки до бланки и папки. 380-грамовият картон е идеален за приложения, които трябва да привличат вниманието отдалеч – покани, визитки, етикети на дрехи.

Curious Matter е много гъвкав и се вписва с всички различни техники за печат. Подходящ за дигитален печат и на машини със сух тонер.

 

Curious Matter

От храната и напитките до луксозни козметични продукти, Curious Matter може да направи много, за да представи дадена марка по неповторим начин.

Анталис България ЕООД предлагат някои от цветовете на Curious Matter на склад.

Просто попитайте Анталис!

Профил на Анталис България в Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.