Хартия за декали trucal®&specialisms

7333
Spread the love

Тrucal® е хартии за декали от Coaters Tullis Russell, която е проектирана специално за декориране на керамика и стъкло.
Висококачественото и нетоксично покритие на хартията позволяваизползването и при други приложения, като предпазни каски, велосипеди,спортни съоръжения, модели, свещи, сапуни и дори временни татуировки ияйца.

inline_599_https://printguide.info/images/s-ceramic-paper.jpg inline_965_https://printguide.info/images/s-helmet-paper.jpg inline_670_https://printguide.info/images/s-bicycles-paper.jpg inline_26_https://printguide.info/images/s-skin-paper.jpg

Хартията се предлага в различни грамажи и е тествана и сертифицирана заевропейския стандарт за безопасностна детски играчки Standard EN71 part 3.
Хартията за декали е подходяща за ситопечат, офсетов печат и печат надигитални UV мастиленоструйни принтери.

Приложение: Мастилото се отпечатва от желатиновата страна на хартиятаtrucal®. Върху него по цялата повърхност на хартията се нанасятрансперентен лак. Той позволява целия дизайн на декала да бъдепренесен след намокряне с вода. След това пренасянето надекала върху желания материал става с вода. Намокрят се целите листа исе полагат на желаното място. Повечеза начина на приложение и следващите етапи на сушене и печене вижте тук.

Теническите експерти на фирма Евроинкс,дистрибутор на хартията, ще ви посъветват за мастилата и покритията,които се употребяват за хартията trucal® & specialismsза да постигнете най добри резултати.

За повече информация:
Евроинкс
гр. София, 1517
ул. 545, №5
тел. 02/ 957 17 92; 02/ 427 83 49
факс: 02/ 957 172; 0882/ 128 519
www.evroinks.net
inline_591_http://polygraphy.info/uploads/logo/1logo_euroinks_new.gif 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.