Цветна проба върху всякакви материали

1770
Цветна проба върху всякакви материали
Spread the love

Mimaki Engineering, водещ производител на широкоформатни мастилноструйни принтери и режещи плотери представи модела UJF-605RII – мастилноструйно устройство с ролно и листово подаване на носителя, предназначено за създаване на цветопроби.

Това многофункционално устройство позволява да се създават пълноцветни (включително използването на бели мастила) пробни копия .

 Създаването на цветопроби на различни основи, включително неподготвени повърхности на пластмаса, PET, метал, поликарбонати, промазани и непромазани хартии, мека опаковъчна лента, термосвиваеми ленти и др. отдавна беше мечта за много печатници особено в областта на производството на опаковки. Принтерите Mimaki UJF-605RII могат да създават цветопроби с висока резолюция (до 1200×2400 dpi) на какъвто и да е материал.

Досега беше сложно да се създават цветопроби на меки опаковъчни материали като BOPP/PET и термосвиваеми ленти, но сега тези сложни задания не са проблем с новото 7-цветно устройство Mimaki.

UJF-605RII може да се използва за създаване на прозрачни носители с подслойно или надслойно нанесени бели мастила, проверки на цветовете и др. 

Системата за ролно подаване повишава нивото на автоматизираност на машината и улеснява експлоатацията и. Възможно е използването на носители с максимално печатаемо поле 600×500 мм.

Устройството UJF-605RII поддържа използването на ролни материали с дебелина до 0,2 мм и е способно да реже листи с дебелина до 2,0 мм. 

UJF-605RII печата с UV мастила na Mimaki с поддръжкатa на новите системи за управление на цветовете.

Очаква се в Европа устройството Mimaki UJF-650RII да се появи в продажба през октомври 2007 г.

Източник: news.pechatnick.com

Биографична информация