Цветни проводими мастила и покрития

2213
Цветни проводими мастила и покрития

Компанията Creative Materials представи своята нова серия от проводими мастила и покрития в няколко основни цвята.

цветни проводими мастила

 

Тези нови продукти намират приложение в сензорните екрани и дисплеи, медицински изделия, преносима електроника и други, при които се изисква използване на графичен дизайн в различни цветове за потребителския интерфейс. Цветните проводими мастила от серия 126-29 на Creative Materials имат добра устойчивост на цвета и се отличават с отлично закрепване към различни материали. Те са разработени за нанасяне посредством ситопечат.

За разлика от конвенционалните проводими материали този продукт е много по-устойчив на износване, надраскване, огъване и биговане. Цветовете, в които се предлага са червен, син и жълт, но в допълнение те могат да бъдат смесвани с цел постигане на голям набор от втрорични и третични цветове. Максималното съпротивление е 5 /м2. Разработен е и допълнителен продукт в черен цвят с продуктов номер 112-48Н със съпротивление от максимум 100 /м2.

Източник: www.printedelectronicsworld.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/