Ценността на идеята лежи в използването й…“ Томас Едисън

2154
Ценността на идеята лежи в използването й…“ Томас Едисън

Кантек предлага новата услуга на Ricoh – Clickable paper за всички желаещи да предложат на своите клиенти един по различен начин на представяне.

Clickable Paper кантек

Clickable Paper е интерактивно решение за печатни материали  на Ricoh, което предоставя достъп до видео и мултимедийни портали, уеб сайтове, онлайн магазини и социални мрежи само с въвеждането на печатни изображения от смартфони или таблети, при това без се изискват никакви инструменти за интеграция на уебвръзката – без бар кодове и QR кодове.

Услугата беше показана в printguide.info преди наколко месеца тук: printguide.info

Повече за услугата можете да видите на сайта на Ricoh тук: www.ricohclickablepaper.com

За да тествате интерактивното решение принтирайте примерния файл и след това  го сканирайте с приложението за мобилно устройство, което можете да изтеглите от тук

Кантек предлага  абонаментни пакети, стартиращи от 18 Евро на изображение на месец.

За подробности:
Моника Цветанова
продуктов мениджър в Кантек
тел.:  0889657365
www.cantek.bg

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.