Цифров печат върху килими

3935
Spread the love

Компанията CMYUK Digital разшири дейността си в областта на печата на килими и покрития за подове от винил и други материали.
inline_704_https://printguide.info/images/2011-07-11.jpg

Британската компаниявече има значителен опит в областта нацифровия печат върху текстил. CMYUK Digitalразшири набора от медии, които предлага,като сключи споразумение с Printing Carpets.Тази компания произвежда разнообразникилими, и подови покрития от винил ифолио, които са предназначени замастиленоструен печат.

Печатът върху килимии други подови настилки вече е леснодостъпен за притежателите на широкоформатнипринтери. Той добавя нови възможностикъм услугите, които предлагат на клиентитеси. Продуктите са подходящи за вътрешнаи външна употреба и осигуряват възможностиза творческо и необичайно използванена подовете и земята за представяне наразлични продукти и услуги.

„Напечатаните подовинастилки бързо набират популярностблагодарение на възможностите насъвременните мастиленоструйни технологиида печатат на материали със солвентни,латексови или мастила с ултравиолетовосушене.” обясни Jon Price от CMYUK Digital.
„Продуктите, коитопредлагаме включват килими и постелкиза под, много от които могат да бъдатотпечатани и с дисперсионни мастилаили чрез сублимационна технология.Специално обработените медии от винили фолио, предназначено за лепене наулиците са подходящи за външна и вътрешнаупотреба. Те могат да се прилагат върхуасфалт и бетон и повърхността им нехлъзгава.”

„Клиентите ни настояватза нови материали, чрез които да създадатнови и творчески начини за представянена продуктите, услугите и компаниитеси”, добави Price. „Изображенията, поставенина пода не са нова концепция, но до сегаподходящите материали бяха с ограничениразмери и асортимент.

Продуктите наPrinting Carpets сега ни позволяват да осигуримна потребителите си повече възможности”.

Източник: cmyukdigital.com
Текста написа: МартинНовев

Биографична информация