Цялостно решение за фотоалбуми в малък формат

1635
Цялостно решение за фотоалбуми в малък формат
Spread the love

Бизнесът с отпечатване на снимки набира все по-голяма скорост като създава нови тенденции в печатния бранш. Една от тези новости са фотокнигите и фотоалбумите, изготвяни посредством приложения за смартфони.

решение за фотоалбуми в малък формат

 

Тази услуга е силно търсена от потребителите на възраст между 15 и 35 години, които очакват да получат своя продукт във високо качество и за кратко време.
Тук идва цялостното решение на Imaging Solutions, наречено fastBooklet. То представлява напълно автоматизирана линия за производство на фотоалбуми в малък формат. От компанията обещават изработката на напълно завършен продукт за по-малко от 30-40 секунди след изпращането за печат. Производителността на машината достига до 160 книжки в час, при средно 24 страници на книга.

Тялото се изработва върху ролна фото хартия, която се форматира след печат. Благодарение на технологията за лепене чрез термосиликон, се съкращава времето за скрепване. Това позволява предаването на книгите още на същия ден. Малкият формат е идеално решение за подарък при специални събития. Вижте повече във видеото, предоставено от самата компания:

Източник: www.imagingsolutions.ch
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/