Шампионът тежка категория на Xante печата на материали до 500 г/м2

1922
Шампионът тежка категория на Xante печата на материали до 500 г/м2

Американците от Xante ще покажат на Graph Expo новата си дигитална печатна машина ILUMINA Heavyweight Champion Digital Print System.

Xante ILUMINA Heavyweight Champion

 

ILUMINA Heavyweight Champion Digital Print System е проектирана за печата върху медии с плътност до 500 г/м2. Сред материалите, върху които може да печатате с машината са картон, винил, магнитни материали, карти, синтетична хартия и др. на максимален размер до 330×1321 мм. Резолюцията на печат е 1200×1200 dpi, а максималната скорост е до 50 стр./мин (за формат Letter или А4). При тези технически характеристики на ILUMINA Heavyweight Champion Digital Print System е подходяща за изработка на РОР дисплеи, папки, корици на книги, банери и мн. др.

Xante ILUMINA Heavyweight Champion разполага с уникална печатна технология с LED печатащи глави, HD микрозърнест тонер и технологията Single Pass Color ™.  Печатния процес се управлява от iQueue Prepress Workflow, който използва широк набор от функции, като възможност да се симулира и замести Pantone ® цвят, контрол на CMYK цветовете поотделно, монтиране на страници, работа с променливи данни, генератор на баркодове, калкулация на цената на копие и др.

Xante ILUMINA Heavyweight Champion Digital Print System ще бъде показана на изложението Graph Expo (28 септември – 1 октомври) в Chicago

Източник: www.xante.com
Написа: Пламен Давидов

 

Дигитални печатни машини на Xante можете да намерите при Графком Диджитал Принтинг Солюшънс.  

 

Вижте къде има инсталирани Xante машини в България.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.