Щанцоване на опаковки и детайлни дизайни с AUTOPRINT Repetto

1564
Щанцоване на опаковки и детайлни дизайни с AUTOPRINT Repetto

Печатните материали придобиват все по-нестандартна форма и значително по-голяма детайлност.

Това поражда необходимостта от инвестиция в щанцоваща машина. Моделите AUTOPRINT Repetto с автоматизирано листово подаване са разработени така, че да се справят и с най-сложните дизайни като по този начин се превръщат в перфектният избор за този довършителен процес.

 

AUTOPRINT Repetto се предлага в две разновидности, като те успешно покриват изискванията на производителите на картонени опаковки, хартиени пликове, етикети и много други специфични продукти. Моделите работят с широка гама от хартии и картони с дебелина от 0,1 до 0,6 мм при максимална скорост от 4500 листа в час. Високото качество се гарантира от серво контролирано устройство за захващане и точна регистрация по време на движение на листа.

 

AUTOPRINT Repetto 65v2 е с максимална площ на работния лист от 500/680 мм, а по-високият клас Repetto 80 позволява щанцоване на продукция до 560/800 мм. И при двата модела минималният работен формат е 250/305 мм. Машините се характеризират със своя компактен размер. Те разполагат също със сензори за подаване на двоен лист и усукване на листа. Процесът по смяна на задачите е улеснен и ускорен.

 

В края на месец Октомври във Франция успешно приключи инсталацията и внедряването на Repetto 80. До края на годината са планира инсталация и в България.

За повече подробности вижте видео представяне на модела Repetto 65v2 или се свържете с нас на посочените във визитката координати: 

 

 

За повече информация:

AUTOPRINT

Фирмата е официален представител на AUTOPRINT (Индия) за българския пазар. В портфолиото попадат машини за листов офсетов печат, лакиране, щанцоване, перфориране, биговане и други.

 

Бургас

жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1

Тел.: 0876 958 033

e-mail: autoprinteu@gmail.com

www.autoprint.net

 

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/