Десетцветен карусел в Уи Сел ЕООД

4557
Десетцветен карусел в Уи Сел ЕООД

С новия карусел M&R Chameleon Уи Сел ЕООД ще предложат на своите клиенти по-ниски цени и по-висока производителност при реализирането на големи поръчки за пълноцветен печат.

M&R Chameleon

 

Ситопечатната машина M&R Chameleon е отскоро във фирмата и представлява 10-цветен карусел с 4 станции с печатаемо поле 41х33см. С нея от Уи Сел разширяват възможностите на предлаганите от тях услуги и допълват дигиталния печат върху текстил с уникалния Корнит Щорм II, с който разполага в момента фирмата.

Ситопечат на текстил с осем цвята на новата машина.
На снимката: Ситопечат на текстил с осем цвята на новата машина. 

За повече информация:
Уи Сел ЕООД
гр. София
ул. Акад. Георги Бончев №4-6 (срещу 25-ти блок на БАН)
Тел.: 0878/ 516 155
Тел.: 0885/ 004 525
www.teniskata.eu

Профил на Уи Сел.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.