Отваря врати първият в света ресторант за 3D принтирана храна

2308
Отваря врати първият в света ресторант за 3D принтирана храна

Инициативата Food Ink е единствено по рода си гурме изживяване, в което всичко от храната през приборите до мебелите ще бъде отпечатано на 3D принтери.

 3D принтирана храна

 

Видео на изработката на столове за ресторанта:

В три последователни вечери на 25, 26 и 27 юли в Лондон ще бъде даден стартът на първия в света ресторант за 3D принтирана храна. Ограничен брой покани бяха пуснати на 15 юли. Неуспелите да се сдобият с покани ще могат да наблюдават на живо събитието онлайн.

 

 3D принтирана храна

Гостите ще се насладят на 9-степенно меню, изцяло принтирано чрез 3D технология. От Food Ink вече проведоха едно събитие през месец април тази година в Холандия. Планират се подобни представяния в множество градове не само в Европа, но и по света до края на годината. Сред обявените дестинации са: Берлин, Дубай, Сеул, Рим, Тел авив, Барселона, Париж, Амстердам, Торонто, Ню Йорк, Токио, Сингапур, Сидни и много други.

 

3D принтирана храна

Видео от събитието в Холандия:

 

3D принтирана храна

Източник: foodink.io
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/