Проверявате ли качеството на печатната си продукция?

490
Проверявате ли качеството на печатната си продукция?

В наши дни е все по-модерно да се говори за „качеството“ на печатната продукция. Има ли го, няма ли го, на какво ниво е? Кой го оценява и как го оценява?

Въпроси, на които все повече клиенти желаят да им отговорите! А вие знаете, че това са желаните от вас клиенти – с големите обеми, с добре платените поръчки, с реномето си, което прилепвате и на вашата компания. Всички искаме тези клиенти!

Е, време е да им отговорите подобаващо. Но какво се изисква?

Да започнем със стандартното:

  • Цветово съответствие, цветово постоянство и повторяемост.
  • Перфектен регистър между цветовете (бел. ред. „пасер“).
  • Точни количества.

Това всеки твърди, че го може, но може ли да го докаже по обективен начин?

Да преминем към следващото ниво:

Страхотно, но това е невъзможно! Напротив, ще ви кажат от Графтек ООД. С иновативните системи за инспекция и управление на качеството на печатната продукция от Luster, които Графтек ООД ще ви достави, вие ще можете да направите всичко това автоматизирано и без никакъв компромис. По-важното – ще можете да защитите качеството на продукцията си пред своите клиенти с надеждни и безпристрастни, автоматично генерирани отчети.
Къде могат да се използват системите на Luster, доставени и инсталирани от Графтек ООД?

  • Производство на гъвкави опаковки в среден и широк формат с флексо, офсетови и машини за дълбок печат.
  • Производство на опаковки от картон.

 

качество на печатната продукция   качество на печатната продукция

качество на печатната продукция  качество на печатната продукция

качество на печатната продукция

качество на печатната продукция

 

 

Графтек ООД е официален представител на Luster LightTech Group Co. за България и отговаря за продажбите, доставките, инсталациите, както и следпродажбения сервиз на оборудването.

За повече информация, как можете да повишите нивото на качеството във вашето производство, се обръщайте към Графтек ООД.

Контакти:
Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Козлодуй 94

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.