COLOP e-mark – нова ера за печатите

855
COLOP e-mark – нова ера за печатите

Първото по рода си електронно маркиращо устройство.

 

COLOP Е-mark позволява да се създават, променят и прехвърлят пълноцветни отпечатъци, като се използва приложения App и се маркират директно върху различни повърхности.

Компактен и мобилен
Лесен за използване в движение без връзка с мрежата поради вградената си батерия. Е-mark може да се използва винаги, когато е необходимо.

Лесна смяна на отпечатъци
В сравнение с обикновените печати, може да променяте отпечатъците лесно и без усилие с безплатното приложение за e-mark.

 

Бързо създаване на индивидуални решения
Използвайте свои собствени изображения и текстове за създаване на отпечатъци с редактора в приложението на e-mark.

Пълноцветни отпечатъци
Цветната касета позволява да направите отпечатъци с Вашето лого, изображения и предварително дефинирани шаблони в пълноцветно.

 

Галерия с примерни шаблони
Изберете отпечатък от многообразния набор от предварително дефинирани шаблони за незабавно маркиране.

 

 

Вижте всичко за продукта в официалния сайт.

За България можете да поръчате от Рекламно студио Ангра.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.