Праймер за памучни материи за сублимация

2759
Праймер за памучни материи за сублимация

Новият продукт е прозрачно мастило, предназначено за нанасяне със ситопечатна технология върху памучни материи.

Върху отпечатаната с праймера повърхност могат да се трансферират изображения с всякакви сублимационни мастила. Може да се прилага на готови и скроени детайли. Праймерът е готов за употреба и сред основните му характеристики са доброто цветопредаване след трансфер, мек на допир и устойчивост при пране до 40 градуса. Предназначен е за автоматични, полуавтоматични и ръчни машини.

Повече за мастилото, характеристиките му и условията за трансфер, вижте тук.

Евроинкс логоkiian logo

Праймерът се предлага от Евроинкс.

Евроинкс
гр. София
бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0882/ 128 519
www.euroinks.net

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.