Цялоформатно Komori в Packwood

2118
Цялоформатно Komori в Packwood

Komori става все по-предпочитан избор за българския печатар. Поредната машина с марката Komori, модел Lithrone S40, е най-новата придобивка на българския производител на картонени опаковки Packwood.

Packwood_komoris40_01.jpg

 

Модификацията на машината е 4 цвята + лакова секция и максимално печатаемо поле 710х1020 мм. Komori Lithrone S40 предлага висока производителност и качество на печат, голяма степен на автоматизация на процесите на измиване и смяна на пластините. Интелигентна обратна връзка дава възможност на оператора за бърза реакция, с цел намаляване на макулатурите и контрол на плътностите на мастилата.

 

Komori в Packwood

Komori Lithrone S40 е ключова придобивка за Packwood, които до скоро използваха подизпълнители за печат. Сега Packwood разполага с напълно затворен процес на изработка на картонени опаковки, с което вече предлага на клиентите си още по-качествена услуга. От началото на 2018 Packwood се преместиха на нов адрес с просторни производствени площи от над 3000 кв. м.

Управителят на Packwood г-н Ангел Енчев сподели: „Комори е най-добрият избор за доставчик от всички брандове предлагащи офсетови печатни машини за България. При производството на опаковки, печата е съществена част. Сега с новата машина ще можем да предложим още по-високо качество и гъвкави срокове на нашите клиенти.“  

За Packwood
Компанията Packwood е специализирана в производството на опаковки от картон и велпапе. Опаковките от крафт картони са приоритетни и нашето желание е да се опитаме да ги наложим на българските потребители, които търсят здрави и качествени опаковки.

Адрес на производствената база на Packwood:
с. Гурмазово
ул. „Гурмазовско шосе“ 62,
Индустриална зона
Тел.: 0884 035 352
Тел.: 0888 810 01
Уеб сайт: www.packwood.bg
Профил на ПакУуд в каталога Полиграфия Инфо.

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.