1 милион копия за половин година с MGI JETvarnish 3D Evolution в Израел

589
1 милион копия за половин година с MGI JETvarnish 3D Evolution в Израел

Израелският производител на луксозни опаковки Heret Printing разкри пълния потенциал на MGI JETvarnish 3D Evolution, достигайки 1 милион отпечатани копия в рамките на половин година.

 

MGI JETvarnish 3D Evolution

 

Компанията е създадена преди 83 години и е лидер в печата на картонени изделия за нуждите на козметичната и хранително-вкусовата индустрии.

Първата Инвестицията в MGI JETvarnish 3D Evolution е направена преди 4 години. Тогава компанията закупува модел с формат В2. Все по-ключово значение за Heret Printing, обаче заема форматът В1 (75х120 см). Преди 6 месеца компанията внедрява по-големия формат и за това време постига 1 милион копия. С това те чупят всички свои предишни постижения. По-големият формат позволява и съкращаване на времето за зареждане на хартия и картон чрез модула за палетно подаване.

За повече информация: Коника Минолта България, представител на MGI

За персонална консултация или демонстрация на MGI машини:

 

 

Артин Микаелян

Консултант продажби индустриален печат

тел: +359 700 420 22; +359 887 80 18 85

e-mail: artin.mikaelyan@konicaminolta.bg

www.konicaminolta.bg

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/