11 вида тапети за дигитален солвентен, латексов и УВ печат от FACTOR.BG

4900
11 вида тапети за дигитален солвентен, латексов и УВ печат от FACTOR.BG

FACTOR.BG е официален дистрибутор на BN International за материалите за дигитален печат – тапети и канава.

тапети за дигитален солвентен, латексов и УВ печат

 

По време на COPI’S FACTOR.BG за пръв път представи уникалната серия тапети за дигитален солвентен, екосолвентен, латексов и УВ печат. Отзивите от посетителите бяха отлични, а от тази седмица всички 11 различни текстури са вече налични на склад при FACTOR.BG

Печатните тестове показаха някои важни предимства на продуктите на ремномирания холандски производител, по-известен до момента в България с уникалните си книговезки платна, дистрибутирани от фирма Вълканов.

 

тапети за дигитален солвентен, латексов и УВ печат

Тапетите DIGIFORT показват нежни полутонове, добра разработка в сенките, плътно, наситено черно и ярки, чисти цветове – все качества, с които повечето тапети за дигитален печат не могат да се похвалят.
Всичките 11 текстури се произвеждат на база хартия (Collection Paper) и на база нетъкан текстил (Collection Non Woven) – според нуждите и бюджета на клиента. В двата случая качеството е безкомпромисно, а изделията са придружени с нужните сертификати.

За да улеснят внедряването на тези тапети в производствения процес на студиата за печат и за да подпомогнат маркетинга, специалистите от FACTOR.BG осигуряват съдействие при профилиране, мостриране и оформление на интериорни пространства в офисите на самите печатни студия. Консултациите по отношение на подходящи лепила и техника на залепяне са безплатни, осигурено е и обучение на печатари и монтажници.

Безплатна доставка до всяка точка на България, в рамките на следващия работен ден.

За допълнителна информация, мостри, консултации, цени и отстъпки – info@factor.bg, 0899 878319 – Георги Чакъров

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.