11 машини за печат и довършителни от Графотрейд по време на Copis

591
11 машини за печат и довършителни от Графотрейд по време на Copis

Графотрейд ЕООД ще участва по време на изложението Copis за трета година с вече 11 машини за печат и довършителни дейности.

 

Всяка година стремежът на Графотрейд е да представя нови производители, които са вече утвърдени имена. Тази година новите представителства, които фирмата успя да заслужи са тези на РЕНЦ, Перони Руджеро, SCSAutomaberg, Tecnomac.

 

Ще можете да видите моделите RENZ 500 – перфоратор за календари,  RENZECL360 -за поставяне на спирали, машини за поставяне на ластици на тефтери, машини за кантиране на обли ъгли на твърди корици.

 

Ще можете да видите машината на APRSolutions– MiniAthos. Тя е решение за всички дигитални печатници, които искат да апликират двойнозалепваща се лента. Ще можете да видите един  от последните модели на Konica Minolta за дигитален печат. Разбира се, машините на Ханг и Нагел за перфорация, телово шиене и поставяне на капси ще са изложени.

 

Търговските директори на фирмите, които Графотрейд ЕООД представлява също ще присъстват, което ще позволи да получите оферта и панаирна цена и за други техни машини от гамата им на производство.

 

Не на последно място – ако търсите употребявано оборудване или искате да се освободите от такова – Графотрейд ЕООД, като един от малкото търговци останали на пазара, ще Ви консултира.

 

Можете да посетите Грефотрейд в ЗАЛА 3, щанд C10.

25-27 септември 2019

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.