200 нови цвята в Ral Design System Plus

788
200 нови цвята в Ral Design System Plus
Spread the love

Така общият брой цветове, поддържани от системата става 1825. Обновени са и цветовите скали и другите инструменти, базирани на системата.

Ral Design System Plus

 

Компанията обнови цветовата система RAL, както и системата с скали за RAL цветовете. Новите им версии са създадени, за удовлетворят потребностите на занаятчии, дизайнери, архитекти и производители. С тях те могат да определят оптималния цвят по-лесно във всяка работна ситуация. Обновената система и материали предлагат ясно разбиране на цветовете и се предлагат на няколко езика – германски, английски, френски, руски и китайски.

 

Към цветовият спектър са добавени 200 нови нюанса и техните дефиниции, които увеличават потенциалните приложения на системата. Заедно с новите цветове, общият брой нюанси, дефинирани от системата става 1825. RAL предлагат 9 инструмента, които да помогнат на професионалистите да изберат точния цвят и 4 книги, посветени на дизайна, базирани на Ral Design System Plus.

 

Новата скала ще е налична за продажба в края на септември 2018.

Ral Design System Plus D2 можете да поръчате тук.

 

Източник: Ral

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.