3М България, Дигитал принт, Бова Карс и Партнърс организираха невероятна експлозия от възхищение и емоции на Бургас Авто Плаза

2077
3М България, Дигитал принт, Бова Карс и Партнърс организираха невероятна експлозия от възхищение и емоции на Бургас Авто Плаза

Водещите в бранша за визуален тунинг представиха уникалното по рода си фолио 3М серия 1080 – елегантна и нежна визия в тона на лятното настроение и усмивките, извиращи от всяко кътче на изложението.

С лекота апликаторите от Дигитал принт, облепиха и най-капризните детайли по автомобила предоставен от Бова карс.

 

тунинг на автомобили

За посетителите не останаха незабелязани основните преимущества и ползи при облепването на автомобили – лекота, която позволява да се направи бърз, лесен и икономичен оптичен тунинг, на всеки тип превозно средство, без значение от големината и сложността му.

  • Лекота – фолио, което не затруднява при поставяне;
  • Бързина – специализирана система за извеждане на въздуха и система за репозициониране;
  • Икономичност – спрямо боядисване, и да не забравяме, че времето е важно, а облепянето отнема не повече от ден!

 
За един ден, автомобила Ви ще е визуално променен, със сигурност  ще грабнете погледите на всеки и ще раздавате автографи. Не забравяйте факта, че най-вече инвестицията, която правите е защита на боята. След време винаги можете да се върнете към оригиналният цвят, без да имате и драскотина. Звучи примамливо, нали?

Изборът на цвят за демострацията ни не бе случаен. Именно Satin Pearl White – SP10 Бяла перла – придаде завършен и перфектен вид. Красотата на седефеният цвят на перлата, съчетан с лекият перлен оттенък.

През двата дни на шоуто, което бяха спретнали майсторите в бранша, не липсваха ентусиасти и зрители които искаха да опитат и тестват своите умения. Можем да кажем само едно, всички бяха впечатлени от качествата на продуктите с  марка 3М, дистрибутирани от Партнърс – официален представител на 3М за България и Сърбия, апликирани от инсталаторите на Дигитал принт върху любима марка автомобили, предоставен от Бова карс.

Споделяме снимки от двата дена, в които Ви запознахме, с най-лесното за апликиране фолио за визуален тунинг, а именно 3М фолио серия 1080.

 

 

3м фолиа тунинг на автомобили

 

3м фолиа тунинг на автомобили

3м фолиа тунинг на автомобили

 

 

Източник: 3М България

www.mmm.com

Вижте профила на 3М България в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.