30% отстъпка за ранно записване за участие в COPIS 2015

1680
30% отстъпка за ранно записване за участие в COPIS 2015

Тази година изложението ще се проведе от 30 септември до 2 октомври.

 

При записване до 31 юли компаниите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама могат да получат 30% отстъпка от цената за участие в COPI‘S 2015.

Oрганизаторите Интер Експо Център и Прим Дизайн предоставят преференциалните цени за участие в предстоящото издание на международното изложение, което ще се проведе между 30 септември и 2 октомври.

Кампанията за участници е открита от един месец, като към момента 65% от площите са вече заети. Част от тях заемат утвърдени в бранша фирми, които не са участвали през последните три години и сега се завръщат на B2B форума.

 

COPI‘S е най-голямото изложение за печатни и рекламни комуникации в Югоизточна Европа. По време на последното издание през 2014 г. участие в него взеха 120 изложители, които представиха повече от 200 световни бранда от 14 държави на площ от 5000 кв. м.

Заяви своето участие тук: http://copi-s.com/bg/exhibitors/documents 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.