360° печат върху цилиндрични повърхности с Inkcups X360

1181
360° печат върху цилиндрични повърхности с Inkcups X360

Мастилено-струйният принтер Inkcups X360 е специално разработен за 360° печат върху цилиндрични повърхности. Подходящ е за всякакви цилиндрични повърхности от метал, пластмаса и стъкло. Освен цилиндрични, машината позволява печат върху плоскостенни и конусовидни повърхности.

печат върху цилиндрични повърхности

 

Моделът гарантира високи скорост на печат и качество на изображенията (при резолюция до 900 dpi), включително с бяло мастило върху тъмни повърхности. Към машината може да бъде добавена опция за поставяне на лак. Пълното отпечатване на 1 бутилка отнема по малко от минута (при изображение до 60мм), а подготовката е максимално опростена и се извършва в рамките на 5 минути. Максималната дължина на печат варира от 110 до 220 мм, в зависимост от версията на машината. Диаметърът на продуктите може да бъде между 40 и 120 мм, а височината от 76 до 305 мм.

 

печат върху цилиндрични повърхности

Inkcups X360 е подходящ за изработки на продукти, насочени към производителите на напитки, козметика, продукти и храни. Чрез него могат да се изработват брандирани бутилки, буркани, чаши, опаковки и други продукти с нестандартна форма.

Вижте видео на машината по време на работа:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.inkcups.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/