3Dion ще представи възможностите на 3D печата на Fespa 2015

1634
3Dion ще представи възможностите на 3D печата на Fespa 2015

Организацията с идеална цел 3Dion ще обедини 2D и 3D печатната индустрия на FESPA 2015, за да демонстрира на посетителите възможностите, които могат да получат, ако разширят производството си с 3D печат.

3D печата на Fespa 2015

 

Изложението ще събере на едно място големи имена в 3D сектора като Stratasys, 3D Systems, Makerbot и Roland DG, които в момента навлизат в триизмерния печат. Те ще извършат демонстрации на сканиране и печат на живо. Германският доставчик на CAD и CAM системи Antonius Koester ще демонстрира три системи за сканиране, оптимизирани за произведение на изкуството, мода и текстилен печат. Mein3 ще представи процес на сканиране с графичен таблет.

„Изложението на 3D печат на FESPA е „задължително“ за всеки посетител на FESPA 2015, независимо дали е представител на печатница, която сериозно планира да разшири продуктовите си предложения, или някой, който просто се интересува от 3D печата и възможностите, които той предлага,“ заяви Sheldon Nazaré от 3Dion. „Интересът в 3Dпечата, който сме регистрирали в графичната общност през миналата година, беше невероятен, особено в сферите на автомобилопроизводството, архитектурата, медицината и създаването на прототипи.“

„Всеки доставчик на печатни услуги, който е загрижен за бъдещето на бизнеса си, трябва да си подсигури, че е наясно с 3D и потенциалните му възможности, особено за създаване на прототипи,“ допълни представителя на 3Dion Thomas Meurers.

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.