Acer брандират лондонските таксита

1844

Компютърната компания използва брандирани таксита, за да представи позицията си на един от единадесетте световни партньора на олимпийското движение.

Acer използват брандирани таксита за реклама за пръв път в историята си. Кампанията се провежда съвместно с London Taxi Advertising, компания, която е изградила иконичния статус на черните лондонски таксита и включва и брандирани седалки и касови бележки освен облепените с фолио автомобили.

Вълнуващо е да видим такситата, брандирани от Acer по улиците и така през следващите седмици да напомним на лондончаните и посетителите връзката си с Игрите“, каза Linda Hassall, шеф на маркетинга на Acer Великобритания.

Източник:
thedrum.co.uk
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.