AGFA предлага собствен оперативен лизинг

1880
AGFA предлага собствен оперативен лизинг

Лизингът не е обвързан с български финансови институции и е предназначен за закупуването на CTP оборудване.

Фирма AGFA предлага собствен оперативен лизинг за СТР оборудване на своите настоящи и бъдещи клиенти. Срокът на лизинга е до 3 години. При интерес от български фирми, можете да се свържете с Булграфика за запитвания относно конфигурации, цени и схеми на изплащане.

Ще получите предложение, съобразено с възможностите на Вашата фирма.

БУЛГРАФИКА ЕООД
гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
office@bulgraphica.com
www.bulgraphica.com

Профил на фирмата в Полиграфия Инфо

 

Avalon Agfa Bulgraphica

 

За БУЛГРАФИКА ЕООД
Булграфика е изключителен представител за България на световно известни компании като Komori Япония – печатни машини, MBO Германия – сгъвачни машини,AGFA – „Computer to plate” системи и консумативи, Van Son Холандия и Sakata Inx Испания – офсетови мастила, Kiniyo Europa и Trelleborg/ROLLIN Франция – гумени офсетови платна, Westland Германия – гумирани валци и др.

 

AgfaБулграфика

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.