Agfa Graphics планира да закрие фабриката за аналогови печатни форми в Manerbio, Италия

1276
Agfa Graphics планира да закрие фабриката за аналогови печатни форми в Manerbio, Италия

Заводът в Manerbio произвежда аналогови офсетни пластини и негативни пластини за CtCP, за които търсенето на пазара намалява.

agfa Manerbio

“Това решение е част от стратегията ни да подобрим оперативната ефективност, маржовете и конкурентна позиция на силно конкурентен пазар“ казва Stefaan Vanhooren, президент на Agfa Graphics.

Agfa Graphics вече са информирали 123-мата служители на фирмата в Manerbio, както и синдикатите, че възнамерява да закрие фабриката.

Ето едно видео за останалите заводи на Агфа по света.

Източник: www.agfa.com

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.