AnaJet to ще покаже високопроизводителния си принтер за облекла mPower

3198

Американският производител на системи за директен печат върху облекла AnaJet ще представи високопроизводителната си печатна платформа mPower на Fespa Digital.

Производителят ще изложи последното поколение на машината, което се предлага в две конфигурации – mP5 и mP10 и може да печата с разделителна способност от 300dpi до 1 200 точки на инч.

Моделът mP10 може да отпечата цветно изображение с размери 300×250 милиметра за 16 секунди. Скоростта на mP5 е двойно по-ниска. И двата модела имат максимални размери на печат 356×457 милиметра. Josep Domingot, вицепрезидент по бизнес развитието на AnaJet, каза: „Нито един друг принтер за дрехи не може да предложи тази комбинация от скорост, надеждност и поддръжка.”

Според производителя машините mPower използват издръжливи индустриални печатащи глави, имат автоматизирани процедури за профилактика и подобрен транспорт на мастилото. Това е съчетано с висококачествен RIP с възможност за печат директно от външни устройства, например USB памети, с предварителен преглед на пълноцветно изображение.

Източник: anajet.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.