Arjowiggins и Анталис представят THE PAPERBOOK

1684
Arjowiggins и Анталис представят  THE PAPERBOOK

THE PAPERBOOK e каталогът без разделители, папки, изображения.

THE PAPERBOOK е каталогът, представящ стандартите в ефектните хартии на ArjoWiggins.

Той представя хартията по един различен начин  – не като малка мостра, а в голям формат, така че да предизвика въображението ви и да ви накара да си представите печатните материали с тяхната основна характеристика – хартията.

 

 

 

The Paperbook е насочен към дизайнерите, към професионалистите в печатниците, към арт директорите и към всички креативни умове, които подхождат с нужната грижа и професионализъм в избора на хартия. Защото изборът на хартия е творчески акт и една от най-важните стъпки в процеса на изработка на печатен материал.

 

 

 

The Paperbook е удобен инструмент, който представя пълната информация, която ви е нужна на едно място. Грамажите, форматите, пликовете, които се предлагат, позицията на водния знак и още куп детайли, които ще ви спестят време и ще ви дадат свободата да работите с пълните възможности, които  Arjowiggins и Анталис ви предоставят!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.