Atlantic Zeiser предлага система за персонализиране на карти

2007

Компанията предлага гама системи за персонализация за карти за финансови операции с различно ниво на сигурност. Наред с това производителят твърди, че осигурява по-ниска себестойност.

Atlantic Zeiser Group е световен лидер в индустриалните технологии за кодиране и персонализиране с високо ниво на сигурност. Компанията е специализирана в производство на промишлени решения за работа с чувствителна информация на различни типове носители.

Компанията изгражда високопроизводителните системи за персонализация за предплатени карти, карти за подаръци, дебитни и кредитни карти, както и други типове с различно предназначение. Една от предлаганите функции е висококачествен печат с бяло мастило, който подобрява външния вид на картите, отпечатани на тъмен материал.

Решенията на компанията включват Cardline Versa – система за персонализиране на карти с прецизно магнитно кодиране, както с ниско, така и с високо ниво на сигурност. Chipline е решение за персонализация на безконтактни карти и стикери.

Ключовият елемент на всички системи на Atlantic Zeiser е собствената им разработка за мастиленоструйна технология, Omega DoD, която позволява печат със разделителна способност до 720dpi и скорости до 30 000 карти на час.

Atlantic Zeiser Group

Източник: www.atlanticzeiser.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.