ATS-Tanner пусна нова машина за чембероване на опаковки от велпапе

891
ATS-Tanner пусна нова машина за чембероване на опаковки от велпапе

Швейцарската компания ATS-Tanner представи нова машина за чембероване на опаковки от велпапе. Моделът S-2000 TRS-SW-L3-P-900 може да работи, както с автоматично, така и с ръчно подаване на продукти от гофриран картон.

машина за чембероване на опаковки от велпапе

 

Готовата продукция се подрежда в купчини, подравнени по четирите страни, пресовани и чемберовани с една или две ленти, като по този начин тя достига до крайния потребител в безупречен търговски вид.
Производителността на модела достига до 22 стека в минута, а самият той може безпроблемно да бъде интегриран към вече съществуващи производствени системи. Серво-лентовият мотор позволява индивидуалното регулиране на напрежението върху лентата за чембероване, така че да се гарантира цялостта на готовата продукция.

 

машина за чембероване на опаковки от велпапе

Моделът може да работи с хартиени и пластмасови ленти с ширина до 30 мм, като предпазва най-горните и най-долните продукти от надраскване и повреждане. По-малкото количество брак води до занижени производствени разходи и редуциране на необходимостта от печат на по-големи количества, служещи за замяна на нарушените при транспортиране опаковки. Машината предлага бързо и лесно почистване и поддръжка, както и ускорени настройки.

Повече за предимствата на модела може да видите в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.ats-tanner.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/