Baumann Wohlenberg с нов официален представител в България

2091
Baumann Wohlenberg с нов официален представител в България

Фирма Graphotrade вече предлага всички видове гилотини и оборудване на Бауман на нашия пазар.

БАУМАН Машиненбау Солмс е един от водещите производители на  гилотини и режещи системи в световен мащаб. Продуктите обхващат цялостни решения за режещи системи за печатници, книговезци и производители  на хартия. Използвайки последните технологии Baumann Wohlenberg усъвършенства и произвежда оборудване, което да отговаря на нуждите на клиентите в максимална степен.

 

 

Graphotrade  е официален представител на испанската фирма Иберика – един от най-големите прозводители на щанц машини в света.

 

Чрез представителството си на немския прозводител Bauhmann Wohlenberg Graphotrade ще предлага на нашия пазар и гилотини и режещи машини.

 

foto_praesentation_fortbildung_02_large_ixm6

 

Graphotrade предлага също употребявани печатарски машини и оборудване, допълнителни услуги като сглобяване и разглобяване, транспорт и изкупуване на печатарско оборудване. 

 

За контакти: +359 882 1111 09

office@graphotrade.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.