C16: иновативна ролна преса от KBA

1713

C16 осигурява висока производителност, бързо превключване между поръчките, намалени загуби на материали, увеличена гъвкавост на производството.

Машината изисква по-малко намален обслужващ персонал, консумира по малко енергия и раходите по поддръжката й са намалени. KBA C16 ще се предлага в два варианта с различна производителност – 55 000 копия в час или 65 000 отпечатъка в час. Според производителя C16 предлага най-бързата смяна на пластини в класа си – по-малко от 60 секунди, независимо от броя пластини.

C16 включва автоматична система за сгъване P3 с производителност до 65 000 листа в час. P3 се предлага в различни конфигурации, които поддържат повече от 30 различни типа сгъване в различни формати.

Машината осигурява бърза смяна на поръчките благодарение на оптимизираният софтуер на KBA Easytronic. С неговата помощ се намалява броят отпечатъци, нужен за настройване пресата. Програмата позволява автоматична предварителна настройка, управление на поръчките и възможност за JDF интеграция чрез KBA Logotronic Professional.

Непечатаемото поле на машината е по-малко от 6 милиметра, което пести хартия. Машината се предлага с автоматично или полуавтоматично зареждане на пластините и осигурява бърза настройка на баланса на водата и мастилото и стабилни цветове при печат на дълги тиражи.

KBA C16

Източник: www.kba.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.