CardXtra Plus – нова машина от Morgana

1940

Производителят на довършителна техника Morgana обедини технологиите си за биговане и рязане в многофункционалната система CardXtra Plus.

Машината съчетава възможностите за биговане с технология за високоскоростно рязане на визитни картички. Според изпълнителния директор Quen Baum, машината е създадена за печатници, които искат да спестят пространство и разходи, тъй като може да се използва за различни типове изделия.

Модулът за рязане на визитни картички има точност до 0,1 милиметър и може да произведе 250 броя за по-малко от две минути. Според Baum това ще позволи на печатниците да предлагат услуга, при която клиентите изчакват на място поръчката си. Машината работи с хартии с формат до А3 плюс и плътност до 375 грама на квадратен метър.

Машината може да обреже лист до размерA3 и да произведе четиристранични дипляни A4. Производството на дипляни с формат А5 и изделия с многобройни бигове е също толкова лесно. CardXtra Plus цели да отговори на нуждите на многобройните цифрови печатници, които имат нужда от прецизно и лесно за употреба многофункционално довършително устройство с ниски разходи.

Съвременните тенденции са на скъсяване на тиражите, нарастване на броя на персонализираните поръчки и намаляването на надтиражните бройки.Според Morgana това прави наложителна употребата на надеждна довършителна система като CardXtra Plus.

Източник: morgana.co.uk

Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.