Carpet 820 – килимът, върху които можете да печатате

1190
Carpet 820 – килимът, върху които можете да печатате

Специалистът в областта на медиите за трансферен печат и текстил Texo Trade Services представи на пазара килим, върху който може се печата.

Carpet 820

 

Carpet 820 има относително тегло от 820 грама на кв. метър. Материалът на лицето е 100% нетъкан полиестер и на него може да бъде отпечатан всеки дизайн чрез сублимационен трансфер технология. Според производителя Carpet 820 е по-изгоден от „нормален“ килим и е идеален за изложби и всякакви промоционални активности.

Високо качество на печат
Печатът чрез сублимационен трансфер е подходящ за различни промоционални цели – лога, снимки и илюстрации се отпечатват с висока рязкост с много ярки цветове. Това помага за привличане на вниманието на аудиторията.

Безопасност
Безопасността е друг важен аспект на Carpet 820. Специалното покритие на гърба гарантира, че килимът ляга плътно на пода и няма нужда да бъде лепен към него, което може да доведе до поява на гънки. Той остава на мястото си, без риск от пързаляне.

Лесен за рязане до всеки размер
Texo Trade Services предлага Carpet 820 на рола с размер 133 cm x 25 m. Carpet 820 може с лекота да бъде отрязан с нужните размери. Гъвкавостта на продукта го прави подходящ за много цели.

Източник: textileworld.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.