CITO EasyFix Fingerlift – още по-лесни за поставяне

525
CITO EasyFix Fingerlift – още по-лесни за поставяне

CITO предлага нови гумени профили за щанцформи със самозалепваща EasyFix технология, проектирани така, че да можете да премахнете с лекота гърба на лепящата лента.

CITO EasyFix Fingerlift

 

Предимствата на CITO EasyFix Fingerlift:

  • Новите профили съчетават всички предимства на характеристиките на материала, дълготрайност и производителност и ги съчетава с допълнителните предимства на технологията CITO EasyFix;
  • Самозалепващата лента EasyFix вече има улеснено премахване на гърба което я прави още по-лесна и ефективна за употреба;
  • Всички гумени профили с новото решение са сертифицирани за безопасна употреба за производство на картонени опаковки за хранителни продукти.

CITO EasyFix Fingerlift има удължен лайнер на лепящата лента, който можете да отлепите бързо и лесно, само с един пръст:

https://www.cito.de/videos/fingerlift/Fingerlift-MASTER-Rubber.mp4

Следните серии гумени профили за щанцформи се предлагат с EasyFix fingerlift:

  • CITO MASTER Rubber и CITO FAST Rubber висококачествени C-профили
  • CITO D/5, CITO D/5 Top, CITO C/3 и CITO B/2 висококачествени плътни гумени профили за велпапе.

Източник: пресинформация на CITO
Текста написа: Мартин Новев

В България продукти на CITO можете да намерите при официалният им представител фирма Полистор.

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.