CITO ULTIMATE – постоянно качество от първия до последния лист

742
CITO ULTIMATE – постоянно качество от първия до последния лист

ULTIMATE е високопроизводително решение за биговане от CITO. То е подходящо и за най-големите тиражи и повтарящи се поръчки и намалява напукването на хартията при биговане.

CITO ULTIMATE

 

CITO ULTIMATE предлага най-голямото разнообразие на пазара – над 600 различни размера и версии. Отличната адхезия се съчетава с отстраняване без остатъци от лепило, благодарение на технологията EasyFix. Системата е оптимизирана за всички възможни приложения и технологии. Това се отнася за рециклирана и нерециклирана хартия и картон, ламинирани материали, велпапе и микровелпапе, материали с UV лак. Лайнерът на лепилната лента е удължен за лесно отлепяне и рязането на профилите с нож е безпроблемно.

  • Гъвкаво покритие върху стабилна основа за постоянно високо качество на биговането от първия до последния лист, дори за изключително големи тиражи;
  • Намалено пукане на хартията;
  • Идеално решени е за повтарящи се поръчки;
  • Предлага се в около 600 различни размера и версии.

Гъвкавостта означава дълъг експлоатационен живот с максимално качество. Практическите тестове показват, че тиражи от над 500 000 листа се произвеждат с постоянно качество. Измерването на биговете не е показало отклонения.

Източник: пресинформация на CITO
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.