CMC представи CartonPack система за кутии по заявка

1229
CMC представи CartonPack система за кутии по заявка

CMC представиха система за производство на кутии по заявка и опаковане, предназначена за доставка на стоки от електронна търговия.

CartonPack система за кутии по заявка

 

CartonPack, който вече е на пазара, пакетира един или няколко артикула с различни форми и размери в една кутия с „идеален размер,“ произведена специално за конкретната поръчка. В основата на системата е VaryTote, транспортна система, проектирана и патентована от CMC, която включва два вътрешни регулируеми водача, които целят да съберат продукти в минимален възможен обем.

VaryTote използва на конвейер, който движи секции, пълни с различни продукти, към секцията за опаковане на машината. След това те се връщат, за да бъдат заредени отново. 3D скенер отчита трите измерения на поръчката, определени от водачите. Кутиите се произвеждат на база на тези параметри, след което автоматично се пълнят и им се поставят етикети за доставка.

Максималните размери кутия, която може да бъде направена чрез CartonPack са 800x500x350mm, а минималният размер е 250x150x60mm. Системата може да произвежда до 700 кутии в час, като всяка от тях може да е с различна форма и размер.

Други предимства на системата включват възможности за автоматизация, икономия на труд и увеличена производителност на опаковането. Системата премахва и потребността от поддържане на наличност от предварително направени кутии. Освен това, патентованата Packvertizing технология позволява на потребителите да персонализират всяка кутия, да я брандират и да добавят персонализирано маркетингово послание, отпечатано пълноцветно.

Машината, която вече е продадена на две европейски компании за електронна търговия, беше показана на събитие с отворени врати в Италия през миналия месец.

Източник: cmcmachinery.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.