CMYK и спот цветове за TrafficJet 1638 принтера за печат на пътни знаци и табели

2427
CMYK и спот цветове за TrafficJet 1638 принтера за печат на пътни знаци и табели

Avery Dennison предлага вече и CMYK мастила за дигиталния широкоформатен принтер TrafficJet 1638 и предоставя на потребителите още по-богата функционалност и по-голяма гъвкавост за производството на постоянни и временни пътни знаци и табели.

Широкоформатният принтер за печат на пътни знаци TrafficJet 1638 вече може да печата CMYK и спот цветове едновременно. Това подобрение ще позволи добавянето на персонализирани графики и лога към пътните знаци и възможността за създаване на търговски знаци върху светлоотразителни и pvc фолиа.

trafficjet_1638_60ig

“Непрестанното усъвършенстване е ключът за оставане на гребена на вълната. Добавянето на CMYK функционалност към TrafficJet 1638 го прави изключително прецизно и рентабилно решение за печат на пътни знаци и табели,” казва John Peck, глобален продуктов мениджър в Avery Dennison. “Развълнувани сме от продължаващата еволюция в нашата индустрия, която се разраства съвместно с дигиталния печат и сме горди да сме начело на нововъведенията и подобренията.”

signmaking
Новите специализирани Mutoh Eco Ultra CMYK мастила осигуряват голяма издръжливост на отпечатъците. Спот мастилата за TrafficJet са с устойчивост на външни условия и светлоотразителност до 3 години без предпазен филм и до 12 години, когато са защитени с предпазен ламинат. Avery Dennison си партнират със SAi софтуерната компания, които са разработчик на RIP софтуера Mutoh Edition FlexiPrint DX за управление на TrafficJet 1638 принтера.

TrafficJet е надежден, достъпен и качествен дигитален мастиленоструен широкоформатен принтер за печат на светлоотразителни пътни знаци и указателни табели. Avery Dennison предлага цялостно решение, което е висококачествено, ценово ефективно и надеждно. То е пакет от широкоформатен дигитален мастиленоструен принтер, мастила и светлоотразителни филми за производство на постоянни и временни пътни знаци и табели.

trafficjet_print_system

Информация за Avery Dennison
Avery Dennison (NYSE:AVY) е световен лидер в решенията за опаковки и етикети. Продуктите на компанията са неизменна част от всеки по-голям пазар и промишленост. С представителства в над 50 страни и повече от 25 000 служители по целия свят, Avery Dennison обслужва клиенти с идеи и иновации, които работят за световно известни марки. Компанията е базирана в Glendale, California е отчела продажби от $6.3 милиарда през 2014.

Повече информация може да прочетете тук

Брошура за TrafficJet широкоформатния принтер за печат на пътни знаци и табели

Източник: adcom.bg

Интернет портал за печатни технологии.