Coala® CHALKBOARD – Черната дъска винаги ще е на мода

1504
Coala® CHALKBOARD – Черната дъска винаги ще е на мода

Анталис представя Coala Chalkboard –мономерен самозалепващ се черен филм, подходящ за интериорен декор.

Coala Chalkboard предлага множество приложения за рекламни и информационни плакати, с различни размери, според Вашите изисквания.

 

 

Върху черната повърхност на Coala Chalkboard можете да пишете с тебешир или течна креда, а после да отстраните напълно с вода. Това прави Coala Chalkboard изключително подходящ за ресторанти, детски заведения, търговски обекти и арт инсталации. Материалът се нанася изключително лесно и представя винтидж стилистиката на черната дъска с ново звучене.

• Подходящ за UV мастилено-струен печат
• Средна до дългосрочна употреба
• Подходящ за тебешир и течна креда
• Вътрешна употреба
• Постоянно лепило на водна основа
• Декорация на стена и ресторанти

От 21ви до 25ти февруари можете да видите наживо приложенията на Coala Chalkboard на изложението DIBLA. Международен панаир Пловдив, палата 8, щанд 31

T:070017766
E: sales@antalis.com
www.antalis.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.