ColorPainter H-104S от Seiko I Infotech Inc.

1963

ColorPainter H-104S, постига невероянтата за класа си скорост от 55м.2/час, при печат с 8 цвята и отлични качество и наситеност.

Използвайки 8 супер-широки пиезо inkjet глави, принтерът постига тази революционна скорост, която е 1.5 – 2 пъти по-висока от конкуретните му модели в същия ценови/широчинен клас.
Новите inkjet глави предлагат физическа резолюция от 720 dpi. Размерът на капката се постига чрез изстрелване на множество прецизно изчислени капки, подсигурявайки максимална наситеността, дори и при високи скорости на печат. Също така принтерът работи с нови mild solvent мастила, даващи отлични цветове и адхезия. Осемте глави на принтера могат да бъдат конфигурирани по два различни начина: 8 цвята (1 глава на цвят – Y, M, C, K, Lc, Lm, Grey и Light Grey) за максимално качество на печат, или 4 цвята ( 2 глави на цвят Y, M, C, K), което почти удвоява скоростта на печат, в сравнение с осемцветната конфигурация.
В новия ColorPainter H-104S са вградени две нови технологии: “Smart Pass Technology” – за оптимизирано полагане на точката, за плавни спот цветове и градиенти и “Automatic head height adjustment” – автоматична настройка на височината на главата, за осигуряване на най-добро качество на изображението. В комбинация с високата скорост и наситеност на цветовете, принтерът ще задоволява изискванията и на най-взискателните потребители в сферата на приложенията за външна реклама.

Също така, от средата на юни 2008, Seiko I Infotech Inc. пуска на пазара, представеният на FESPA 64”, четирицветен принтер с мастила на маслена основа за сублимационен трансферен печат – ColorTextiler 64DS.
Принтерът ColorTextiler 64DS използва нови мастила на маслена база за сублимационен печат, специално създадени за текстилни приложения. Поради липсата на вода в мастилата, се избягва навълняването на трансферната хартия, което позволява по-бързо принтиране с високо качество и се намалява рискът от поражения по главата. Липсата на вода, също така позволява на потребителите да трансферират изображението върху текстила веднага след печата, без да се налага дългото изчакване мастилото да изсъхне, както е при сегашните мастила на водна база. Освен това, новите мастила са с по-висока устойчивост на светлина, спрямо старите на водна база. ColorTextiler 64DS може да принтира върху медии до 64” (162 cm.) широчина и включва автоматизирана система за навиване на готовата продукция. Постига се скорост от 10м2/час ,при резолюция 720 DPI x 540DPI и 6 паса, чрез използването на 4 Seiko пиезо глави.

Тези, както и други продукти на Seiko I Infotech Inc. се предлагат от ТЕПЕДЕ България ЕООД.

За контакти:

ТЕПЕДЕ България ЕООД

Тел: +359 (0)2 963 46 79
Факс: +359 (0)2 963 07 99
e-mail: tepede@tepede-bg.com
Internet: www.tepede-bg.com

Интернет портал за печатни технологии.