Colorspan с над 1000 инсталирани принтера до края на 2006

1593
Colorspan с над 1000 инсталирани принтера до края на 2006
Spread the love

Минеаполис, Минесота – MacDermid ColorSpan, Inc., световен лидер и иноватор на широкоформатния пазар на принтери обявява специална оферта за своята серия среден клас UV curable принтери DisplayMaker 72UVR, DisplayMaker 72UVX и DisplayMaker 98UVX.

От момента , когато пускат своя първи UV-curable принтер преди 20 месеца до октомври 2006 са произведени инсталирани и работят активно над 800 броя от изброените модели. С това внушително предимство се изпреварват дори и производители, които започват аналогично производство няколко години преди това. Убедителни са не само продажбите, но и наградите, които тези модели са спечелили.

MacDermid ColorSpan искат със специалната оферта, която важи до 20 декември 2006 да преминат границата от 1000 инсталирани UV принтери с марката DisplayMaker и да дадат на повече потребители възможността да използват най-новата технология за широко-форматен печат върху плоски и ролни материали и по този начин да постигнат по-висока конкурентност за своята продукция.
Целта е с предлаганите „готови за инсталация комплекти“ потребителя да има възможността дирктно да започне печат върху плоскости от PVC, пенокартон, дърво, метал, микровелпапе и др. както и върху гъвкави материали като PVC, винил, хартия и др.
За MacDermid ColorSpan, Inc.

MacDermid ColorSpan, е един от основните участници пазара на Big Color® графики, дизайн, производство и разпространени на широко-форматни цифрови системи за печат, софтуер консумативи и услуги. Техните продукти включват патентовани марки като Big Ink® Delivery системи (за безпроблемно и лесно подаване на мастилото), Automated Eye (вградени CCD камери калибрация). Тяхната DiplаyMaker UV-curable серия e #1 при продажбите на UV принтери в света. Една от фабриките и основните офиси на MacDermid са базирани в Eden Prairie, Минеаполис, САЩ a за 2005 г. обемите на продажби за цялата корпорация възлизат на обем от 738 милиона US$.

Източник: Адком

Биографична информация