CreaseStream mini от ДЕДАЛ

2830

Дедал представя машините за ролково биговане и микроперфорация CreaseStream mini.

Фирма ДЕДАЛ, като ексклузивен представител на Technifold и CreaseStream за България, има удоволствието да представи новите разработки на ръчната машина за ролково биговане и микроперфорация CreaseStream mini.

dedal

Тази серия вече се произвежда в три различни версии, които за Ваше улеснение бихте могли да различите цветово – червена, жълта и синя. Информация и видео за тях може да видите по-долу:

CreaseStream mini Standard
– стандартната ръчна версия на машината, с капацитет около 1000 листа на час. Предимство пред стандартните конвенционални биговачки е ролковата система на биговане и перфорация, ускоряваща значително капацитета на производство.

CreaseStream mini Quick-feed – с помощта на добавената специална приставка за по-бързо подаване на медията, ръчният процес на биговане и перфорация може да се ускори до 3,000 листа на час. Разделителят на листове позволява постоянно и качествено подаване на медия от 65 до 400 гр./м2.

CreaseStream mini Auto-feed – при тази версия, освен новия подаващ механизъм, е добавена и автоматизация на подаване чрез специален мотор, така че капацитета на работа достига до 4,000 листа на час.


За допълнителни въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с фирма ДЕДАЛ

тел. 0700 166 96
e-mail: orders@dedalbg.com.

Интернет портал за печатни технологии.